söndag 26 oktober 2008

Klockomställning..

Innan jag gick och la mig igår så ställde jag om klockan till vintertid. Imorse ringde den klockan åtta! Va panik, är det måndag! Hur kan det vara måndag, det var väl lördag igår??!! Försökte tänka efter om jag verkligen varit ledig i två dagar, men fick inte ihop det. Tittade på datumet på klockan och det visade ju måndag, tittade på almanackan i köket och kom fram till att det visst borde vara söndag och gick och la mig igen..total förvirring. Den där timmen är i alla fall skön att få den här mörka årstiden, synd bara att jag typ missade den imorse i min förvirring;)

Jag kom i alla fall ur igår och gick i ett par affärer. Hittade bla en röd liten, liten sammetskjol på Lindex som var så gullig att jag var tvungen att köpa den. Och en vit liten body med rosett och vita strumpbyxor med röda små hjärtan på..awwwh. Man smälter ju. Nu ska jag gå upp, städa lite, men bara lite. Äta mer pannkakor och hämta min mamma. Vi ska fixa på pappas grav, om det inte regnar fortfarande ( har inte tittat ut ännu;) och sedan ska vi skrota runt lite innan det är dags för IKEA besök med en kompis. Känns som en bra dag redan.

Risken är väl att jag somnar vid sju ikväll, för jag lyckades inte komma i säng förrän kl 3!!! Jag kan helt enkelt inte vara ensam, lyckas ju inte ens gå och lägga mig!

Hmm undra vad jag ska äta idag? Lite lax kanske? Igår blev det kinamat på Canton House med brorsan. Som tycker det är roligt att syrran äntligen fått körkort så jag kan skjutsa honom till stan;)

Nä rise and shine! Eller nåt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med shopping :-)
Blev det nått kul på IKEA sen? För jag misstänker att man inte kan åkat till IKEA utan att komma hem med nått? Inte jag i alla fall...
Btw, den kjolen har Ebba också - så söt :-)

Kram

mrsjones sa...

Åh vad kul att Ebba har den med;) Hon måste se ut som konfekt i den söta ungen. Jajamen, IKEA blev det och lite lyckades jag shoppa där med;)

kram