torsdag 15 januari 2009

Proppar och stresskänslor

Igår kväll när jag satt i sängen och öppnade ett paket från England (ja det kom två till igår..) med födelsedagskort och lite bebiskläder från svärmor..så högg det till i de nedre regionerna. En ny känsla och jag tänkte undra vad som hände nu?

Imorse så hade jag lite ont i magen, svårt att säga vilken mage ibland..gick och kissade och på pappret fanns det lite (sorry) slem..gick och la mig igen, med slepmproppar på hjärnan. Nästa kissepaus, likadant...duschade, tog på mig, gick till bilen. Kom på att jag glömt ryggbältet hemma och det klarar jag mig inte utan, så det var bara att gå hem igen..pust. Upp för trapporna till tredje våningen, sammandragning, passade på att kissa igen! Mer sånt där och nu gjorde det lite ont också. Hjälp. Hela jag frös. Väntade tills det inte gjorde ont. Gick till maken och bilen.

På jobbet, mer kisseri, mer sånt där..Vad betyder det här nu då? Känner mig stressad och lipig och förstår ingenting. Hoppas det betyder att jag börjar bli lite mogen? Inser att jag är rädd för att det skall sätta igång av sig självt, igångsättning har ju hela tiden lockat mer, då det blir lite mer kontrollerat då. Om det sätter igång själv så måste jag ju ha kontrollen och bestämma när man ska åka in och sådant. Som det skall vara så klart, som det borde vara, så klart..Men jag är varken som man skall eller borde vara, så nu är jag bara förvirrad. Å andra sidan, så kan ju proppen komma ut i omgångar i veckor har jag läst, så det kanske bara är det som händer? Ska ta några djupa andetag och bara fortsätta med dagen som planerat. Lugn och fin nu.

Lunch om en halvtimma, sedan datorfix hos gammelfarbror 13.30, tillbaka till jobbet för lokalvisning 16.30. Planera inför söndag då familjen kommer hem och ska äta smörgåstårta, fyller 35 imorgon, hur sjutton gick det till??!! Kanske ska skriva det där förlossningbrevet föresten..och köpa amningsbh:n och tofflorna till BB..Eller så kanske jag bara sätter mig i bilen och kör till Lillhagen och ber dem lägga in mig där istället. Känns som om det är mer där jag hör hemma, på mentalsjukhuset, än BB just nu..

8 kommentarer:

Anonym sa...

BB hör du hemma på, därmed basta =)

Stor kram helt enkelt!

Åsa Nyström sa...

Vad spännande. :) Det kan ju bli vilken dag som helst nu och det gör ju ingenting. Håller tummarna för er! Så härligt att följa er och se hur allt utvecklar sig. Vem vet, kanske ni rent av är iväg och får en bebis. ;) Lyckat till!
Många, stora och varma kramar från Åsa, din vän från fl.

Anonym sa...

Oj...men du har så rätt i att slemproppen kan släppa i omgångar i flera veckor och om man ser på det så så är det ju bara bra inför igångsättningen!
Kan du inte gå till din bm som kan ta en titt?
Sköt om dig vännen och självklart är det på BB du hör hemma!!!
Hoppas du får en fin födelsedag i morgon - visst var det 25 du fyllde ;)
Kram

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen!
kram!

mrsjones sa...

Tack alla! Och visst är det 25 jag blir ;-P

Åsa Nyström sa...

STORT GRATTIS på födelsedagen. Tänk om lilla Guila kommit idag. Vilken present! :) Ha en fin dag!
Kram Åsa

Åsa Nyström sa...

Hmm, osäker på om det kom iväg så jag skickar igen. :) STORT GRATTIS på födelsedagen. Tänk om lilla Guila kommit idag. Vilken present! :) Ha en fin dag!
Kram Åsa

Ulrika sa...

Grattis på födelsedan!! 35?? Nä tjugofemton låter mycket bättre, själv blev jag tjugosexton förra året :-D

Åå så spännande med Guilas ankomst!

Många kramar!